Bontás, épületbontás

A Pesti Mélyépítő Kft. vezetői és alkalmazottai már 25 éve végeznek épület-, illetve egyéb bontási munkálatokat Magyarországon, mely magában foglalja családiházak, társasházak, ipari létesítmények, sport létesítmények és egyéb építmények bontását is. Keressen fel minket bátran ha megbízható, alapos munkára van szüksége!

Épületbontás Budapest és vonzáskörzetében

Ha új épületet szeretne építeni egy meglévő régi épület helyére, vagy netán még veszélyes anyagok is találhatók benne (mint például az azbeszt), akkor leginkább bontással lehet orvosolni ezt a problémát. Illetve ha például az adott telek eladását tervezi, akkor már azzal is megnövelheti az értékét, ha nem ront az összképén egy olyan épület vagy építmény, amin sajnos már semmilyen felújítás nem tud segíteni.

A Pesti Mélyépítő Kft. három fő alapelvhez tartja magát, hogy minden épület- és bontási munkánál kifogástalan minőséget tudjon garantálni minden egyes ügyfelének: szakértelem, biztonság, és nem utolsósorban a gazdaságosság. Cégünk több éves tapasztalatának köszönhetően, alapos szakismeretekkel rendelkezik a különféle épületek / építmények szerkezetéről, így tudjuk garantálni, hogy a bontási munkák biztonságosan történjenek. Mely nem csak a közvetlenül lebontandó épületre korlátozódik, hanem az épület környezetére is. Például szomszédos épületek védelme, az úttest védelme és tisztítása, illetve a levegő védelme, vagyis a kiporzás elleni védekezés. A szakszerű bontás tehát semmiképpen sem ugyanaz, mint a rombolás! A gazdasági szempontból történő hatékonyságot szem előtt tartva pedig arra törekszünk, hogy a bontás során szelektáltan történjen a törmelék deponálása, elszállítása, hasznosítása, elhelyezése. Cégünk természetesen rendelkezik érvényes Országos Hulladékgazdálkodási engedéllyel és teljeskörű felelősségbiztosítással, mely nélkül a bontás és a keletkezett törmelék (hulladék) gyűjtése, deponálása, elszállítása, vagy újrahasznosítása nem végezhető! Az engedélyek és jogosultságok hiányában a bontást végző vállalkozót és a megrendelőt is környezetvédelmi bírság súlytja, mely a milliós illetve a tízmilliós nagyságrendű összeget is könnyen elérheti.

Munkáink képekben

Kérjen tőlünk árajánlatot bontási munkákra!

Pontos munkadíjakat a helyszíni felmérést és megbeszélést követően tudunk Önnek adni, de biztos lehet abban, hogy a Pesti Mélyépítő Kft-nél korrekt, megfizethető árakkal fog találkozni, anélkül, hogy bármit is engednénk a minőségből. Keressen fel minket bátran elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk árajánlatot bármilyen bontási munkára!

Töltse ki az űrlapot