Gépi földmunka

A Pesti Mélyépítő Kft. bármilyen gépi földmunka elvégzését vállalja Budapesten és vonzáskörzetében. Támaszkodhat a szakértelmünkre! 25 éves tapasztalatunk és korszerű gépparkunk segítségével számunkra nem gond a tereprendezés, a munkaterület előkészítés, sávalap- illetve pincetömb kiemelés, árokásás, kerítés építés nyomvonalának kialakítása, oszlop fúrás, rézsű kialakítás, közműépítés, földtükör készítés, parkoló építés.

Gépi földmunka Budapest és vonzáskörzetében

Tapasztalt műszaki irányítónk és gépkezelőink munkájuk elvégzése során kiemelten fontosnak tartják a hatékonyságot, a munkavédelmi szabályok betartását és más értékeinek megóvását, így biztos lehet abban, hogy az elvégzett gépi földmunka nem csak alapos lesz, de biztonságos és gyors is. Ezalatt pedig Ön nyugodtan hátradőlhet, és foglalkozhat a saját teendőivel. Nem muszáj ott lennie a helyszínen ahhoz, hogy megfeleljen az igényeinek a végeredmény.

Munkáink képekben

Kérjen tőlünk gépi földmunka árajánlatot!

Pontos munkadíjakat a helyszíni felmérést és megbeszélést követően tudunk Önnek adni, de biztos lehet abban, hogy a Pesti Mélyépítő Kft-nél korrekt, megfizethető árakkal fog találkozni, anélkül, hogy bármit is engednénk a minőségből. Keressen fel minket bátran elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk árajánlatot bármilyen gépi földmunkára!

Töltse ki az űrlapot