Középületek, üzemi épületek alapozása

A Pesti Mélyépítő Kft. csapata középületek, üzemi épületek alapozásában is segítséget tud nyújtani Önnek. Ezen épületek alapozása bonyolultabb, összetettebb feladat, mint a családi házak, társas házak alapozása. Nem csak körültekintő, és megfontolt tervezést, de precíz kivitelezést is igényel, melyben cégünk 25 éves tapasztalattal rendelkezik.

Középületek, üzemi épületek alapozása Budapest és vonzáskörzetében

A középületek, üzemi épületek (pl. csarnokok, irodaházak, sport létesítmények) alapozásánál a tervezési és engedélyezési fázist követően az építési terület előkészítése az első feladatunk. Ezután az épület kitűzése következik, mely 1 cm-es pontossággal történik. Ha a kitűzés elkészült, utána következhet a munkatér határolása, mely a mélygarázzsal rendelkező épületek esetében legtöbbször partfal megtámasztással jár együtt, vagy maga a munkatér határolás a partfal megtámasztás is egyben. Ha a munkatér határolásnál/partfal megtámasztásnál szükséges a lőtt betonhéj készítése, csapatunknak nem okoz gondot, rendelkezünk a szükséges tapasztalattal, és eszközparkkal.

Ha elkészült a munkatérhatárolásként / partfal megtámasztásként funkcionáló, fúrt-injektált talajhorgonyokkal kifeszített résfal, illetve cölöpfal, utána következhet a pincetömb kiemelés, vagyis a nagy tömegű földmunka. A résfal / cölöpfal készítését, és a nagy tömegű földmunkát az erre szakosodott partner cégek végzik. A nagy tömegű földmunka után következnek az alépítményi munkálatok, mely munkafázisban érezzük magunkat igazán otthon. Legyen szó cölöpözési lavírsíkról, szivárgó építésről, cölöpösszefogókról, (un. fejtömbök), merevítő magok, süllyesztékek, aknák építéséhez szükséges földkiemelésről, vagy alaplemez alatti ágyazat készítésről, számunkra nincs lehetetlen. Az alépítményi munkálatok befejező fázisa számunkra, az alaplemez alatti ágyazat elkészítése, melyre szerelőbeton került, amit szintén partner cégek végeznek.

Ha felépült az épület a pinceszinti födémig, az épület melletti visszatöltést is gond nélkül meg tudjuk oldani. A visszatöltés után a munkaterületet tisztán, rendezetten, a társvállalkozóknak munkavégzésre alkalmas állapotban adjuk át.

Cégünk megszokta az önálló, precíz, határidős munkavégzést. A rendelkezésünkre bocsátott tervek, a részletesen ismertetett műszaki tartalom és az ütemterv birtokában, nekünk csak munkaterületre van szükségünk. A kooperációkon aktívan részt vevő, a társvállalkozókkal együttműködésre törekvő műszaki irányítónkkal; a konstruktív, alkoholmentes, bejelentett munkavállalóinkkal, valamint az olajfolyásmentes, műszakilag kifogástalan eszközparkunkkal, eddig minden helyzetben megálltuk a helyünket.

Munkáink képekben

Kérjen tőlünk árajánlatot középületek, üzemi épületek alapozására

Pontos munkadíjakat a helyszíni felmérést és megbeszélést követően tudunk Önnek adni, de biztos lehet abban, hogy a Pesti Mélyépítő Kft-nél korrekt, megfizethető árakkal fog találkozni, anélkül, hogy bármit is engednénk a minőségből. Keressen fel minket bátran elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk árajánlatot az alapozáshoz szükséges gépi földmunkára!

Töltse ki az űrlapot