Közműépítés

A Pesti Mélyépítő Kft. a közműépítés terén is képes kielégíteni a megrendelői igényeket. Az elmúlt 25 év tapasztalatai azt mutatják, hogy bármilyen közműépítést el tudunk Önnek végezni, legyen szó elektromos, ivóvíz, tűzivíz, vagy szennyvíz csatorna hálózat kiépítéséről, bekötéséről.

Közműépítés Budapest és vonzáskörzetében

A közműépítés első fázisában, megvizsgáljuk a terveket, és bejárjuk a helyszínt. Majd ezt követően a munkaterületet előkészítjük, a nyomvonalat megtisztítjuk (szükség esetén betont törünk fel, aszfaltot vágunk, fát vágunk ki, tuskót, gyökereket távolítunk el, kerítést bontunk le stb.), és az esetlegesen meglévő közműveket feltárjuk, kutatóárkok alkalmazásával. A munkaárok nyitásánál elsődlegesen a biztonságos munkavégzésre törekedünk. Ennek megfelelően elkerítjük a munkaterületet, hogy illetéktelenek ne juthassanak a munkaárok közelébe. Ezután a nyitás mélységéhez és a partfal állékonyságához igazítva a megfelelő partfal megtámasztási / védelmi módot alkalmazzuk (rézsű, lőtt betonhéj, dúcolás). A csöveket, védőcsöveket minden esetben homok ágyazatba fektetjük, melyet jelzőszalaggal, illetve a műszaki tartalomban megjelölt más védelemmel (pl. tégla) látjuk el. A fektetés után a munkaárkot (töltéstestet) a töltőanyag tömöríthetőségének illetve teherbírásának megfelelően kb. 20-40 cm-es töltésrétegekben visszatöltjük és tömörítjük. A műszaki tartalmat betartva, laborvizsgálattal ellenőrizzük és igazoljuk, hogy kellően tömör és/vagy megfelelő teherbírással rendelkezik a visszatöltés. Szükség esetén nagy teljesítményű szivattyúkkal a munkagödör/munkaárok víztelenítéséről is tudunk gondoskodni.

Munkáink képekben

Kérjen tőlünk árajánlatot közműépítésre!

Pontos munkadíjakat a helyszíni felmérést és megbeszélést követően tudunk Önnek adni, de biztos lehet abban, hogy a Pesti Mélyépítő Kft-nél korrekt, megfizethető árakkal fog találkozni, anélkül, hogy bármit is engednénk a minőségből. Keressen fel minket bátran elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk árajánlatot bármilyen közműépítésre!

Töltse ki az űrlapot